Ταυτοποιήθηκαν και παραπέμπονται 3 άτομα που είχαν εμπλακεί σε επίθεση και ληστεία σε βάρος φιλάθλων ομάδας εξωτερικού στην περιοχή της Τούμπας

 


Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (3) ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με ληστεία που έλαβε χώρα στην περιοχή της Τούμπας τον Αύγουστο του 2019

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τριών (3) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με ληστεία, που έλαβε χώρα σε βάρος φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας του εξωτερικού, στην περιοχή της Τούμπας, την 05-08-2019.

Πρόκειται για τρεις (3) ημεδαπούς ηλικίας (σήμερα) 34, 27 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί όπλων και παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 05-08-2019, ανωτέρω δράστες, από κοινού με έτερο συνεργό τους που αναζητείται, επιβαίνοντες σε δύο δίκυκλα, επιτέθηκαν σε ομάδα τεσσάρων ατόμων, που είχαν μεταβεί σε γήπεδο της περιοχής προκειμένου να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους ενόψει επικείμενης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με ομάδα της πόλης. Οι δράστες, μετά από καταδίωξη, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 30χρονο (σήμερα) αλλοδαπό και να του καταφέρουν χτύπημα με σιδερογροθιά ενώ του αφαίρεσαν και ένα τσαντάκι μέσης.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!