Έκλεβαν χρήματα, έγγραφα & προσωπικά είδη απο ΙΧ εξω απο εκκλησίες στη περιοχή του Λαγκαδά. Συνελήφθη ένας 30χρονος και μια 19χρονη


 Εξιχνιάστηκαν κλοπές από σταθμευμένα οχήματα έξωθεν Ιερών Ναών στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών από το εσωτερικό αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα έξωθεν Ιερών Ναών στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 30χρονος και 19χρονη ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι το χρονικό διάστημα Μαΐου-Ιουνίου του τρέχοντος έτους εισήλθαν σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο και ένα κλεμμένο τσαντάκι, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 30χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσαν για την μετακίνηση και διαφυγή τους, από τους τόπους τέλεσης των κλοπών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!