Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης: Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» - Αθέμιτος ανταγωνισμός η ένταξη καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

 


Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

Αθέμιτος ανταγωνισμός η ένταξη

καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

  

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Πολιτεία επιτρέπει την ένταξη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, για τα οποία δεν υπάρχει κανένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο αναφορικά τόσο με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους όσο και με άλλα σοβαρότατα θέματα (υγιεινή, ασφάλεια, φορολογικές υποχρεώσεις απέναντι στο Κράτος κ.α.), αλλά αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται να απασχολεί τους αρμοδίους.

 

Η χρόνια και προκλητική προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος προς τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που έχει δημιουργήσει συνθήκες σημαντικότατου αθέμιτου ανταγωνισμού και στα ξενοδοχεία της περιοχής της Θεσσαλονίκης, οδηγεί σε έντονο προβληματισμό και - εν κατακλείδι - στο συμπέρασμα ότι σκοπός αυτής της μεταχείρισης είναι η ψηφοθηρία, η οποία όμως έχει και τα όριά της.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!