Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (στα Ελληνικά) στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο


 ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ 28.7 έως  3/8/2022

Με την τήρηση των μέτρων προστασίας του ΕΟΔΥ κατά της πανδημίας,  ο Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος λειτουργεί στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου «Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης» (οδός Μοναστηρίου & Παρατσίκογλου, Ελευθέριο Κορδελιό) και προσφέρει  μια  ασφαλή - ευχάριστη και εναλλακτική  διέξοδο θερινής ψυχαγωγίας σε όλους τους Κινηματογραφόφιλους,  με μια σειρά νέων ταινιών από τον Παγκόσμιο και τον Ελληνικό Κινηματογράφο.

 

Οι  cinephile κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, παρακολουθώντας  νέες ταινίες πρώτης προβολής  από το πλούσιο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου, σε έναν νέο σύγχρονο, μοντέρνο και δροσερό  χώρο  - κάτω από τ άστρα-.

Συγκεκριμένα  έως και την Τετάρτη 3.8. θα προβάλλεται η μεταγλωττισμένη ταινία

« Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα»  

ΛΙΓΑ ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. 

Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη. 


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 

Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα,  που υπόσχεται μια άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  

                 Πέμπτη 28/7 21.00  

Παρασκευή 29/7 21.00  

Σάββατο 30/7 21.00  

Κυριακή 31/7 21.00  

Δευτέρα 1/8 21.00  

Τρίτη 2/8 21.00  

Τετάρτη 3/8/ 21,00 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!