Δ. Ωραιοκάστρου: Δίδυμα αδέλφια από το Μελισσοχώρι που διαπρέπουν στον αθλητισμό συνεχάρη ο Π. Τσακίρης

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Δίδυμα αδέλφια από το Μελισσοχώρι που διαπρέπουν στον αθλητισμό συνεχάρη ο Π. Τσακίρης

Τον Στάθη και την Βασιλική Ορφανίδου, τα 19χρονα δίδυμα από το Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου, που έκαναν εξαιρετικές κούρσες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις Σέρρες συνεχάρη ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.


Ο κ. Τσακίρης συνάντησε τον Στάθη και την Βασιλική, αθλητές του Γ.Σ. Λαγκαδά, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου μαζί με την μητέρα τους, Κατερίνα Ταραζά και τον προπονητή τους, Γιώργο Σαράφη.

Ο Στάθης Ορφανίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μέτρα, πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και η Βασιλική Ορφανίδου τερμάτισε με εκπληκτικό χρόνο και κατέκτησε την 7η θέση.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα δίδυμα αδέλφια από το Μελισσοχώρι για τις σπουδαίες αγωνιστικές τους επιδόσεις και παράλληλα τους μίλησε για τις ενέργειες που κάνει η δημοτική αρχή, με στόχο να δημιουργήσει στον Δήμο Ωραιοκάστρου νέες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, ο κ. Τσακίρης συνεχάρη τον προπονητή και τους γονείς για τη στήριξη και την ενθάρρυνση των παιδιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!