Συνάντηση στελεχών της αστυνομίας Ελλαδος και Βουλγαρίας στο Αστυνομικό Μέγαλο Θεσσαλονίκης

 


Συνάντηση στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με στελέχη της Αστυνομίας της Βουλγαρίας

Συνάντηση στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με στελέχη της Αστυνομίας της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Δούβαλη και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Ταξιάρχου Χρήστου Μπουλούμπαση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας για την αντιμετώπιση του οργανωμένου διασυνοριακού εγκλήματος εμπορίας ανθρώπων και παράνομης διακίνησης μεταναστών και η ανάπτυξη διαύλου επικοινωνίας για την αντιμετώπιση των ανωτέρω φαινομένων.


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Σταύρος Κεσελίδης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλειος Κουτσολιάκος της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ερευνών της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Κοντοδήμος, ενώ στην αποστολή της Βουλγαρίας συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος Ανώτερος Επίτροπος Lyubomir Nikolov , ο Επικεφαλής 10ης Διεύθυνσης Οργανωμένου Διασυνοριακού Εγκλήματος Επίτροπος Martin Zlatkov , η Επικεφαλής Τμήματος Διεθνούς Συνεργασίας και Προγραμμάτων Radka Pavlova , και η Αναλύτρια της 5ης Διεύθυνσης Ειδικών Επιχειρήσεων Επιθεωρήτρια Evdokia Dancheva .


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!