Ο κατά φαντασίαν ασθενής του Μολιέρου στο Θέατρο Κήπου

 


3ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης

«Ο ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ» του Μολιέρου
σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη
Δημοτικό Θέατρο Κήπου, 12 & 13 Ιουλίου


Το 3ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζει το καλοκαιρινό του ταξίδι με τη διάσημη κωμωδία του Μολιέρου, «Ο ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ».  Με μια σύγχρονη σκηνοθετική ματιά και με τρόπο που ζωντανεύει ολόκληρη την εποχή των περιπλανώμενων ηθοποιών της Γαλλίας του 17ου αιώνα παρουσιάζεται το εμβληματικό και τελευταίο έργο του δημοφιλούς δημιουργού που πρωτοπαίχτηκε στο Παρίσι το 1673, με τον ίδιο το συγγραφέα στο ρόλο του πρωταγωνιστή.

Μία από τις πιο διάσημες κωμωδίες του παγκόσμιου θεάτρου, μια αξεπέραστη δημιουργία χαράς, με υπέροχους χαρακτήρες και μνημειώδεις στιγμές, παρουσιάζεται σε πρωτότυπη διασκευή, σκηνοθεσία και μουσική του Κώστα Γάκη, με πολλούς ταλαντούχους νέους πρωταγωνιστές, ζωντανή μουσική, με έναν νεανικό, υψηλής ενέργειας θίασο.


Συντελεστές:

Σκηνοθεσία/μουσική/απόδοση και προσαρμογή κειμένου: Κώστας Γάκης

Σκηνικά/κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Μουσική επιμέλεια και παραγωγή: Κώστας Λώλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσα Κοσμίδου

Παίζουν οι Ηθοποιοί::

Θανάσης Τσαλταμπάσης,  Αγοραστή Αρβανίτη, Νάστια Βραχάτη, Στεφανία Καλομοίρη, Νικολέττα Βλαβιανού, Δημήτρης Καλαντζής, Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκος Ορφανός, Αλέξανδρος Ζουριδάκης

Δημοτικό Θέατρο Κήπου

Τρίτη 12 Ιουλίου  και Τετάρτη 13 Ιουλίου  ώρα 21:30

Tιμές εισιτηρίων:

Κανονικό 15€, μειωμένο 10€ (φοιτητές, άνεργοι, μαθητές, 65+, γκρουπ)

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!