Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων και γονέων-εφήβων


Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων και γονέων-εφήβων

Στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου που βρίσκονται αντιμέτωποι με καταστάσεις ψυχολογικής πίεσης βρίσκεται η δημοτική αρχή, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος δια ζώσης συνεδριών συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων και συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων και εφήβων.

Οι δημότες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις συνεδρίες, οι οποίες γίνονται κάθε εβδομάδα από εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6974750733 και 2313304090  (καθημερινά από τις 08.00 ως τις 15.00), για να κλείσουν ραντεβού.

Ειδικότερα, οι συνεδρίες γίνονται από εξειδικευμένα στελέχη του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.), με διευθύντρια σπουδών την Κική Λέντζιου. Το Κέντρο είναι δια Βίου Μάθησης 1 πιστοποιημένο από τον αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Παιδείας υπό την διεύθυνση της. Ιδρύθηκε το 2006 με την επωνυμία Ακαδημία Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής. Μετονομάσθηκε σε Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής το 2011 προς συμμόρφωση με τους νέους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας. Το Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης, τα οποία απευθύνονται σε πτυχιούχους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, όπως ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχιατρικούς νοσηλευτές. Το Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Βρετανικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (BACP) και του General Hypnotherapy Standards Council (G.H.S.C).

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!