Ο Δήμος Ωραιοκάστρου μπαίνει στην οικογένεια του Οργανισμού Τουρισμού ΘεσσαλονίκηςΟ Δήμος Ωραιοκάστρου μπαίνει στην οικογένεια του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Στα γραφεία της στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Παντελή Τσακίρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου μπαίνει πλέον κάτω από την ομπρέλα του ΟΤΘ ως νέο συνδρομητικό μέλος, συμμετέχοντας στις στρατηγικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος όλης της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάθε δήμος της Θεσσαλονίκης  έχει  τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορούν να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της πόλης. Ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι ένας νέος Δήμος με πολύ μεγάλη ιστορία. Έχει συγκλονιστικά  αρχαιολογικά ευρήματα, και μοναδικά αξιοθέατα. Η στρατηγική του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι ενιαία για όλους τους δήμους της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης και έχει σαν στόχο την ανάδειξη της μοναδικότητας κάθε περιοχής».

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, δήλωσε: «Κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάδειξη του Δήμου Ωραιοκάστρου με την ένταξή του στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Ο τόπος μας μπορεί να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον κλάδο του τουρισμού, καθώς έχει να επιδείξει πλούσιο υλικό, που αφορά στους ανθρώπους του, στην ιστορία -αρχαία και νεότερη- και στο φυσικό περιβάλλον. Μέσω της συνεργασίας μας με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης στόχο έχουμε να προωθήσουμε και να προβάλλουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τα πλεονεκτήματα του Δήμου μας, με σκοπό να αναδείξουμε τις περιοχές του Ωραιοκάστρου, της Μυγδονίας και της Καλλιθέας ως τουριστικούς προορισμούς που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί. Αναπτύσσουμε συνεργασίες που αναδεικνύουν τον Δήμο Ωραιοκάστρου».Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!