Εθελοντές φαρμακοποιοί για το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Θεσσαλονίκης

 


ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης λειτουργεί  Κοινωνικό Φαρμακείο στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με κωδικό πράξης/ΟΠΣ 5001658.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί μια ανοικτή δομή άμεσης πρόσβασης η οποία παρέχει σε ωφελούμενα άτομα,  φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα με σκοπό την πρόσβαση στην φαρμακευτική περίθαλψη πολιτών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Η δομή στεγάζεται επί της οδού Μοναστηρίου 53-55, λειτουργεί καθημερινά και οι υπηρεσίες της παρέχονται δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους.
Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών παρακαλούμε για την εθελοντική προσφορά Φαρμακοποιών  με αντίστοιχη άδεια άσκησης επαγγέλματος, μέσω της απασχόλησής τους στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.
Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα εθελοντή και να την αποστείλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: e.xefteri@thessaloniki.gr
Μπορείτε να βρείτε την αίτηση FORMA ETHELONTI (2)

Στους εθελοντές θα δοθεί βεβαίωση για τις υπηρεσίες τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!