Εργασίες συντήρησης στον οικισμό των Πεύκων από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

 


Εργασίες συντήρησης στον οικισμό των Πεύκων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

          Εργασίες συντήρησης στη 2η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης - Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη - Κορυφής Κισσού) και πιο συγκεκριμένα στον οικισμό των Πεύκων θα πραγματοποιηθούν από την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

          Πρόκειται για εργασίες που θα γίνουν επί της Λεωφόρου Παπανικολάου, ήτοι της 2ης Επαρχιακής Οδού (Θεσσαλονίκης - Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη - Κορυφής Κισσού) και τους κλάδους σύνδεσης αυτής στον οικισμό των Πεύκων. Κατά τις εργασίες θα πραγματοποιηθούν εκσκαφή, τοποθέτηση σιδηροσωλήνα και αποκατάσταση στον οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της οδού Κατίνας Παξινού έως τη διασταύρωση της οδού Αγίας Κυριακής, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

          Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 έως την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.

          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!