Σύλληψη ατόμου κοντά στα διόδια Ασπροβάλτας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

 


Σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη 20χρονου αλλοδαπού, που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς ομοεθνών του.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (06-07-2022), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (πλησίον διοδίων Ασπροβάλτας), Ι.Χ.Φορτηγό με οδηγό τον συλληφθέντα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πέντε (5) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το ανωτέρω όχημα, είχε δηλωθεί κλοπή σε Τμήμα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης περί τα τέλη Ιουνίου 2022 και ανήκουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!