Μεγάλη εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη στην Χαλάστρα

 


ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

 

Μεγάλη εκδήλωση πραγματοποίησε  στη Χαλάστρα    ο βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Σάββας Αναστασιάδης.  

Μιλώντας στον κατάμεστο χώρο του «The Bar», ο  βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στη μεγάλη σειρά των μέτρων στήριξης των πολιτών που έλαβε η κυβέρνηση παράλληλα με το μεταρρυθμιστικό της έργο   από το 2019. «Όλο αυτό το διάστημα προχωρήσαμε σε θετικές παρεμβάσεις που εξαιτίας του κύματος ακρίβειας τείνουν να ξεχαστούν από ένα μέρος της κοινωνίας. Σταθήκαμε δίπλα στον αδύναμο πολίτη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας και στεκόμαστε τώρα με την ενεργειακή κρίση. Είμαστε συνεχώς δίπλα σε κάθε πολίτη, όπως λέει το σύνθημά μας», τόνισε.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο κ. Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της Χαλάστρας για τα ζητήματα της περιοχής. 

 


         


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!