Δ. Παύλου Μελά: Ο εν. δημ. σύμβουλος Κ. Στούπας ζήτησε απο την Δημ. Αστυνομία να τηρηθούν οι διατάξεις του κανονισμού καθαριότητας για τους δημόσιους χώρους


Το ζήτημα της καθαριότητας των δημόσιων χώρων αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί τη δημοτική αρχή του δήμου Παύλου Μελά. Οι πολίτες εκτός από δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις, πόσο μάλλον όσον αφορά στον τομέα της καθαριότητας που πρέπει να απασχολεί όλους μας. 

Καθημερινό φαινόμενο είναι η απόρριψη μπαζών και ογκωδών αντικειμένων είτε σε κάδους σκουπιδιών, εντός και εκτός αυτών είτε σε αφύλακτα σημεία εντός των διοικητικών ορίων του δήμου. Ένα από αυτά τα σημεία είναι και η συμβολή των οδών οδό Κύπρου με Φλέμινγκ στη ΔΕ Πολίχνης πλησίον της οδού Λαγκαδά.

Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της υπηρεσίας σε συνεργασία με δημότες και άλλες υπηρεσίες, η Δημοτική Αστυνομία δήμου Παύλου Μελά ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία για περιπτώσεις παραβατών των διατάξεων του κανονισμού καθαριότητας του δήμου και πιο συγκεκριμένα για το ανωτέρω σημείο. Είναι υποχρέωση όλων όταν εντοπίζουν παραβάτες να ειδοποιούν την υπηρεσία, προκειμένου να αποτρέπονται τέτοιου είδους φαινόμενα που επηρεάζουν τη ζωή όλων. 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου για τη Δημοτική Αστυνομία κος Στούπας Κωνσταντίνος έχει επιστήσει την προσοχή της υπηρεσίας στην τήρηση των διατάξεων του κανονισμού καθαριότητας και με γνώμονα αυτό η υπηρεσία καθημερινά κάνει περιπολίες με σκοπό την αποτροπή των φαινομένων αυτών.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!