Δ. Ωραιοκάστρου: Μαθήματα πλεκτικής με εντυπωσιακές δημιουργίες!

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Μαθήματα πλεκτικής με εντυπωσιακές δημιουργίες!

Μοναδικές και εντυπωσιακές είναι οι δημιουργίες των πολιτών που συμμετέχουν στο τμήμα εκμάθησης πλεκτικής, που λειτουργεί στο πλαίσιο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Πολύχρωμες τσάντες, καπέλα, κασκόλ και πουλόβερ είναι κάποιες από τις δημιουργίες των μελών του τμήματος, που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία.


Στόχοι των μαθημάτων, όπως σε όλα τα διά βίου προγράμματα, είναι η ενασχόληση των ενηλίκων με θέματα που τους ενδιαφέρουν, που απασχολούνται δημιουργικά και παράγουν όμορφο και χρηστικό αποτέλεσμα. 

Τα μαθήματα πλεκτικής γίνονται στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου και συνεχίζονται έως τις 3 Αυγούστου 2022. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει έως το τέλος του 2023. Από Σεπτέμβριο μπορούν να ενταχθούν όσοι επιπλέον πολίτες επιθυμούν. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310689747.






 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!