Μεγάλη φωτιά στο κτίριο του Real Group στο Μαρούσι.

 


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο στο κτίριο, όπου στεγάζονται ο Realfm 97,8 και η Realnews, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα το πρωί της Τετάρτης. ενώ ακούστηκαν εκρήξεις. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Μάλιστα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μια ηχολήπτρια του ραδιοφώνου που βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά.


Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτιρίου – από την πλευρά της Κηφισίας – μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Ο μηχανισμός αποτελείται από γκαζάκια, τα οποία ήταν δεμένα μεταξύ τους.

Το ισόγειο του κτιρίου είναι κενό, στον πρώτο όροφο στεγάζεται η Realnews, στον δεύτερο ο Realfm, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Η ασφάλεια έχει περισυλλέξει 4 γκαζάκια από την είσοδο των εγκαταστάσεων και αυτή την ώρα κλιμάκιο της κρατικής ασφάλειας παίρνει καταθέσεις ενώ επισταμένα ενημερώνεται και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.



με πληροφορίες απο  real.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!