Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας 1-1: Δεύτερη γκέλα για τους Reds και από νωρίς στο... -4 - Δείτε τα γκολ

 


Oι Reds για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια ξεκινούν το πρωτάθλημα χωρίς νίκη σε δυο αγωνιστικές

Απογοητευτική εκκίνηση για τη Λίβερπουλ στην Premier League. Μετά την ισοπαλία της στην έδρα της Φούλαμ (2-2) η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «γκέλαρε» και στο «Άνφιλντ», καθώς... κόλλησε στην ισοπαλία με την εξαιρετικά στημένη Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά (1-1).


Μετά από δέκα χρόνια οι Reds ξεκινούν το πρωτάθλημα χωρίς νίκη σε δυο αγωνιστικές και από νωρίς έχουν μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ντάργουιν Νούνιες που αποβλήθηκε στο εντός έδρας ντεμπούτο του.

 Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 8' όταν ο Άρνολντ έβγαλε τη σέντρα, ο Νούνιες σούταρε από το δεύτερο δοκάρι, όμως δεν βρήκε εστία. Στο 22' ο διεθνής Βρετανός δεξιός μπακ έδωσε ακόμα μια καλή πάσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Σαλάχ αστόχησε. Τελικά η Πάλας ήταν η ομάδα που βρήκε πρώτη δίχτυα. Στο 31' ο Έζε έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Φίλιπς κάλυπτε τον Ζαχά, ο οποίος τον άφησε πολλά μέτρα πίσω του, βγήκε τετ α τετ με τον Άλισον και τον νίκησε με υποδειγματικό πλασέ.



Η ομαδα του Βιεϊρά είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2 αλλά ο Άλισον νίκησε τον Ζαχά σε τετ α τετ. Στο 45+3' η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Νούνιες, ο Ουρουγουανός βρήκε τη μπάλα με το... καλάμι και σημάδεψε το δοκάρι.

H Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 48' ο Νούνιες βγήκε τετ α τετ αλλά ο Γουάρντ πρόλαβε και τον έκοψε. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 56' όταν ο Άντερσεν έσπρωξε τον Ουρουγουανό και αυτός τον κουτούλησε! Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Νούνιες στο πρώτο του ματς στο «Άνφιλντ».





Στο 60' παρά το σοκ της αποβολής η Λίβερπουλ ισοφάρισε με το καταπληκτικό σουτ του Ντίας μετά από ατομική ενέργεια.



Το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι τέλους με την Πάλας να είχε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο στο 78' όταν ο Ζαχά έκανε ανενόχλητος προβολή στο δεύτερο δοκάρι και... κατάφερε να αστοχήσει.


πηγή   protothema.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!