Περισσότερες από 1.350 οι εγγραφές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παύλου Μελά

 


Συνεχίζονται οι βουτιές και τον Αύγουστο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά, στην Άνω Ηλιούπολη, με τους πολίτες να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και η συμμετοχή τους να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς από τον Ιούνιο έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 1.350 στα τμήματα εκμάθησης ενηλίκων εφήβων - ανηλίκων, aqua aerobic, ειδικό πρόγραμμα κινητικής αποκατάστασης στο νερό, ΑμεΑ και κοινού!

 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης, η Διεύθυνση και το Τμήμα Αθλητισμού σας καλούν να απολαύσετε τις καλύτερες εμπειρίες με την κολύμβηση και σας ενημερώνουν ότι το εξειδικευμένο προσωπικό και οι έμπειροι εκπαιδευτές υποδέχονται τους φίλους του υγρού στοιχείου καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή,  από τις 8 το πρωί έως τις 21.30 και το Σάββατο από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 16.30.


 


Τη φετινή σεζόν υλοποιούνται για πρώτη φορά με επιτυχία οι ηλεκτρονικές εγγραφές του κολυμβητηρίου, στη Web Πλατφόρμα του Δήμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/  που μπορείτε να βρείτε στην πρώτη σελίδα του www.pavlosmelas.gr   δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να ολοκληρώνουν όλη τη διαδικασία εγγραφής από το σπίτι τους αποφεύγοντας έτσι την ταλαιπωρία και τις ουρές αναμονής για εγγραφή.

Τα άτομα τρίτης ηλικίας μπορούν να κάνουν και δια ζώσης εγγραφή.

 

Να υπενθυμίσουμε στους πολίτες ότι οι εγγραφές για τα προγράμματα ανηλίκων και ΜΟΝΟ, θα γίνονται ανά περίοδο και για τη συνέχεια διατίθενται οι παρακάτω περίοδοι λειτουργίας των προγραμμάτων:

• 1-16 Αυγούστου 2022 (εγγραφές έως 8 Αυγούστου 2022)

• 17-31 Αυγούστου 2022 (εγγραφές από 9 Αυγούστου έως 25 Αυγούστου 2022)

• 1-16 Σεπτεμβρίου 2022 (εγγραφές από 26 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου 2022).

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για τη συμμετοχή στο ελεύθερο κοινό, οι εγγραφές είναι ελεύθερες και δεν ισχύουν οι παραπάνω περίοδοι εγγραφής.

Απαραίτητες για την εγγραφή στο κολυμβητήριο είναι οι πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν τη δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Για ανηλίκους:

Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου, όπου θα πρέπει να βεβαιώνεται – αναγράφεται ότι το παιδί είναι καρδιολογικά και δερματολογικά υγιές για να συμμετέχει σε πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Για ενήλικες:

Πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν την δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.

 

Επιπλέον δικαιολογητικά για ειδικές κατηγορίες:

Πολύτεκνες οικογένειες και οικογένειες και χαμηλό εισόδημα:

•Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

••Εκκαθαριστικό Σημείωμα περσινό

 

Μέλη ίδιας οικογένειας:

•Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

 

Άγαμοι με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα έως 7.000€

•Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

••Εκκαθαριστικό Σημείωμα περσινό

 

Φοιτητές

•Αντίγραφο φοιτητικής ταυτότητας (για φοιτητές έως 25 ετών)

 

ΑΜΕΑ από 67% και άνω αναπηρία:

•Βεβαίωση αναπηρίας από ΚΕΠΑ

 

Αθλούμενοι άνω των 65 ετών

•φωτοτυπία ταυτότητας (ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης)

 

Μια όαση δροσιάς για τη δυτική Θεσσαλονίκη

Το Κολυμβητήριο βρίσκεται στη συμβολή των Οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη και υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, τις Γραμμές

32 Α μέσω Γυμναστηρίου, στάση Ιθάκης 2 και

34 Άνω Ηλιούπολη, στάση Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.

Εδώ και χρόνια προσφέρει μια σπάνια όαση δροσιάς σε όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν και να συνδυάσουν με αυτό τον τρόπο την εκγύμναση, την αναψυχή και τις πολλές επιλογές άθλησης που προσφέρει η κολύμβηση.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές.

Ειδικότερα, αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων – ανηλίκων – εφήβων, κινητικής αποκατάστασης, τμήματα ΑμεΑ, aqua aerobic και κοινού.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά τη διάρκεια των παιδικών τμημάτων, η χρήση των αποδυτηρίων θα επιτρέπεται μόνο σε παιδιά που μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

ΔΕΝ επιτρέπονται ενήλικες συνοδοί  στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια λειτουργίας των παιδικών τμημάτων.

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 21.30

Σάββατο: 9.30 – 16.30

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

2310 607457, 2310 643635, 2310 643963

kolymvitirio@pavlosmelas.gr

athlitismos@pavlosmelas.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!