«ΑΙΤΩΛΕΙΑ 2022»: Πρόσκληση προς όλους απο τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός»

 


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ «ΑΙΤΩΛΕΙΑ 2022»

Με στόχο την ψυχική ανάταση των συμμετεχόντων, την μεταλαμπάδευση και την γνώση στη Νέα Γενιά του πλούτου της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου μας, ο Πολιτιστικός -Μορφωτικός Σύλλογος «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» οργανώνει και φέτος σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού -Ευόσμου, την θεσμοθετημένη πολιτιστική εκδήλωση «ΑΙΤΩΛΕΙΑ 2022», την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, στο Πάρκο Ελπίδας στον Εύοσμο στις 8.30 μ.μ.
Ο Σύλλογος από το 2005 έτος της ίδρυσης του, ανέλαβε την ευθύνη της οργάνωσης της θεσμοθετημένης εκδήλωσης του Δήμου «ΑΤΩΛΕΙΑ» η οποία πραγματοποιείται εδώ και 30 και πλέον χρόνια, σε κοινή συνεργασία με το Δήμο Κορδελιού -Ευόσμου.
Η εκδήλωση συνδέεται με τον εορτασμό της κοιμήσεως του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (το όνομα του οποίου φέρει ο Σύλλογος) στις 24 Αυγούστου, καθώς υπάρχει και ο Ιερός Ναός του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού πλησίον του Συλλόγου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡH - ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!