Εκπληκτικό φινάλε με την Μελίνα Ασλανίδου στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δ. Ωραιοκάστρου

 



Εκπληκτικό φινάλε με την Μελίνα Ασλανίδου στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δ. Ωραιοκάστρου 

Στο κατάμεστο από κόσμο ανοικτό θέατρο στις Τσούκες στο Δρυμό, έναν επιβλητικό και πανέμορφο χώρο, έπεσε με εκπληκτικό τρόπο χθες το βράδυ η αυλαία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η Μελίνα Ασλανίδου μάγεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της και ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους σε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια παλιά και νέα, που έχουν αγαπηθεί και αντέχουν στο χρόνο.


«Η ιδέα του ''Πολιτιστικού Καλοκαιριού'' ταξίδεψε και φέτος σε πολλές περιοχές του τόπου μας. Η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει στο Δρυμό, στο ανοικτό θέατρο, σε αυτό τον πολύ όμορφο χώρο τον οποίο οραματίστηκε και υλοποίησε ο Γιώργος Καμπέρης πριν από αρκετά χρόνια και απολαμβάνουμε μέχρι σήμερα. Επιλέξαμε μία καταξιωμένη καλλιτέχνιδα, επιλέξαμε μία ίσως από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της γενιάς της, την Μελίνα Ασλανίδου, για να κλείσουμε τις φετινές εκδηλώσεις. Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα και του χρόνου να ξαναβρεθούμε με αντάξιες, υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις», είπε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.


«Και φέτος διοργανώσαμε στο Δήμο μας πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή αγαπημένων και δημοφιλών καλλιτεχνών. Η πρωτοβουλία του δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, να διοργανώνουμε καλλιτεχνικές βραδιές όλη την διάρκεια του καλοκαιριού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στέφθηκε με επιτυχία, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε λόγω του κορωνοϊού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης στον Δήμο μας, που βοήθησαν για να γίνουν οι εκδηλώσεις, τα τοπικά συμβούλια σε όλες τις Κοινότητες, απόψε ειδικά τον πρόεδρο του Δρυμού, Κώστα Πατσαλά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού και τον σύλλογο ''Εν δράσει'', τους υπαλλήλους μας, τους εθελοντές, τους πολιτιστικούς συλλόγους, την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και όσους  στάθηκαν δίπλα μας σε αυτό το πολιτιστικό ταξίδι», ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.


Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου για τρίτη συνεχή χρονιά διοργάνωσε με επιτυχία και το φετινό καλοκαίρι πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με ελεύθερη είσοδο στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας, προσφέροντας στους πολίτες μουσικές και θεατρικές βραδιές με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Στη σκηνή του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022» ανέβηκαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με την Μελίνα Μακρή, οι Πόντιοι καλλιτέχνες Παναγιώτης Ασλανίδης, Κώστας Καλούσης, Χρήστος Ασλανίδης και Γιώργος Αμανατίδης, ο Δημήτρης Μπάσης μαζί με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη, ο  Ορφέας Περίδης, η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής, τα Χάλκινα της Γουμένισσας και η Μελίνα Ασλανίδου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!