Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 23χρονης για κλοπή σε ψιλικατζίδικο με αντικλείδι

 



Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας διενεργεί καθημερινά ειδικές δράσεις και στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που τελούν αυτόφωρα αδικήματα, καθώς και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης προέβησαν στην σύλληψη  ατόμων.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

  • (4) άτομα για περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 23χρονης ημεδαπής, η οποία εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης και αφού διέρρηξε με χρήση αντικλειδιού την πόρτα του γραφείου αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Επιπλέον, στην κατοχή της βρέθηκαν (12) κλειδιά πόρτας και ένα (1) μικροδέμα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!