Σύλληψη 24χρονου για υπόθεση αρπαγής, παράνομης μεταφοράς και εκβίασης σε βάρος αλλοδαπών

 


Σύλληψη 24χρονου για υπόθεση αρπαγής, παράνομης μεταφοράς και εκβίασης σε βάρος αλλοδαπών

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού και στην ταυτοποίηση 25χρονου ομοεθνή συνεργού του, σε βάρος των οποίων και επιπλέον δύο συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αρπαγής, παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, εκβίασης και απείθειας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν μεσημβρινές ώρες χθες (02-08-2022), παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα σε οικία στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Δημοκρατίας. Εντός της οικίας εντοπίστηκε ο 24χρονος άντρας, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει σκαρφαλώνοντας από το μπαλκόνι της οικίας στην ταράτσα της οικοδομής και εν συνεχεία σε παρακείμενες ταράτσες.

Επιπλέον, εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκαν τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι κατά δήλωση τους είχαν εισέλθει στη χώρα προ έξι ημερών και κρατούνταν παρά τη θέληση τους, με την άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας, από τον 24χρονο και τους συνεργούς του ενώ ζητούσαν το ποσό των (3.000) ευρώ (έκαστος) από τις οικογένειες τους για την απελευθέρωση τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!