Σύλληψη 33χρονου και εξιχνίαση κλοπών ΙΧ απο συνεργείο, πινακίδων και επιχείρησης

 


Εξιχνίαση κλοπών οχημάτων και διαρρήξεων επιχείρησης και οικίας

Η αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού και η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών οχημάτων και διαρρήξεων.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 33χρονος το Νοέμβριο του 2016 αφαίρεσε, μαζί με συνεργούς του, από συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή της Πυλαίας δύο οχήματα, σε ένα από τα οποία τοποθέτησε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, που αφαίρεσε από έτερο αυτοκίνητο στην περιοχή του Νέου Ρυσίου.

Ακολούθως το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, χρησιμοποιώντας ένα εκ των κλεμμένων αυτοκινήτων, διέρρηξε επιχείρηση στην περιοχή της Νικόπολης απ’ όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 4.650 ευρώ.

Επιπλέον, εντός του ίδιου μήνα αφαίρεσε δύο πινακίδες κυκλοφορίας από αυτοκίνητο στην περιοχή της Ασπροβάλτας, καθώς επίσης διέρρηξε οικία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης από το εσωτερικό της οποίας αφαίρεσε κοσμήματα και ένα κυνηγετικό όπλο.

Τα δύο κλεμμένα οχήματα καθώς και η κυνηγετική καραμπίνα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!