Σύλληψη 4 ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Ο ένας μετέφερε 4 αλλοδαπούς με το ταξί

 


Συνελήφθησαν (4) άτομα που ενέχονται σε ισάριθμες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια

Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, συνολικά τέσσερα (4) άτομα.

Ειδικότερα :

  • Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (09-08-2022) στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Καβαλλαρίου) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, 52χρονος ημεδαπός, καθώς εντός Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου (ΤΑΞΙ) που οδηγούσε, βρέθηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Απογευματινές ώρες χθες (09-08-2022) στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός, καθώς εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 09-08-2022 στην Εγνατία Οδό (μετά τα διόδια Ασπροβάλτας) 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και κατά την ακινητοποίησή του οχήματος βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (10-08-2022) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πλησίον του κόμβου Ασσήρου, δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και κατά την ακινητοποίηση του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν στο εσωτερικό τέσσερις (4) αλλοδαποί (εκ των οποίων 2 στο χώρο των αποσκευών) οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, Μυγδονίας, Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!