5ο Αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων στη Ν. Φιλαδέλφεια

 


100 χρόνια προσφυγικής συνεισφοράς στο Δ. Ωραιοκάστρου: 5ο Αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων στη Ν. Φιλαδέλφεια

Με το 5ο Αντάμωμα χορευτικών τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια προσφυγικής συνεισφοράς, που πραγματοποιούνται στο Δήμο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο επετειακών εκδηλώσεων που υλοποιούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

Το 5ο Αντάμωμα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων». Στο Αντάμωμα συμμετέχουν ο Μικρασιατικός Σύλλογος Ιωνίας «Ηρόδοτος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροχωρίου και ο Σύλλογος Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης.

Το 5ο Αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21.00, στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων με πατινάδα στους δρόμους γύρω από την πλατεία θα ανταμώσουν και θα χορέψουν χορούς από τις αλησμόνητες περιοχές της Μικράς Ασίας. Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να χορέψουν μαζί με τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!