Σύλληψη 61χρονου υπευθύνου καταστήματος στην περιοχή Χαριλάου για λειτουργία Η/Υ με τυχερά παιχνίδια

 
Αυτόφωρες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στην αυτόφωρη σύλληψη ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, κατά το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, μεταξύ άλλων:

  • (12) άτομα για παράβαση του Νόμου Περί Παιγνίων καθώς έπειτα από έλεγχο που έγινε σε κατάστημα ίντερνετ καφέ στην περιοχή της Χαριλάου διαπιστώθηκε ότι ο 61χρονος ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (29) ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε (11) εκ των οποίων διενεργούνταν τυχερά παίγνια από ισάριθμους παίκτες.
  • (1) άτομο για απόδραση κρατουμένου. Πρόκειται για 17χρονο ημεδαπό ο οποίος τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους είχε διαφύγει από Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων.
  • (1) άτομο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και συγκεκριμένα 49χρονο ημεδαπό ο οποίος προκάλεσε φθορές σε μνημείο στην περιοχή της Νεάπολης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!