Το πιο ξεχωριστό Πικ Νικ της ζωής σου σε περιμένει στο Αρχαίο Στάδιο Δωδώνης απόψε Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 στις 19.00


 Το πιο ξεχωριστό Πικ Νικ της ζωής σου σε περιμένει στο Αρχαίο Στάδιο Δωδώνης απόψε Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 στις 19.00


Μετά τη χθεσινή αναβολή λόγω κακών καιρικών συνθηκών, το πιο ιδιαίτερο Πικ Νικ, το Πικ Νικ Urban Festival Dodoni στήνεται σήμερα στο Αρχαίο Στάδιο Δωδώνης από τις 19.00 ώστε να χωρέσει το πρόγραμμα των δύο ημερών και να απολαύσουμε όλα τα ωραία που έχουν ετοιμαστεί για εμάς!


Το Πικ Νικ μας σήμερα ξεκινά στις 19.00 με τις πιο φρέσκες μουσικές! Ποδαρικό κάνει ο Βασίλης Λαγδάς με το Loop Project μια μουσική performance με πρωτότυπες συνθέσεις που συνδυάζει πολλά είδη μουσικής, δημιουργώντας κινηματογραφικά και ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα.
Τη σκυτάλη παίρνουν οι μουσικοί παραγωγοί Primal και Ένα τσιγάρο στα μπάμ παρουσιάζοντάς μας κομμάτια που δουλεύουν μαζί, με την παραγωγή της III Cinema Records, της πολύ ενδιαφέρουσας εταιρίας παραγωγής στην οποία συμμετέχουν.

Έχοντας πειραματιστεί αρκετά με το ρεμπέτικο επιστρέφουν ξανά σαν ντουέτο με το γνωστό τους ύφος οι Μπούγιο and Dirty Johnny, με ένα πρόγραμμα από τα παλιά τους κομμάτια αλλά και κάποια φρέσκα. Η βραδιά , λοιπόν, θα συνεχιστεί με δυο κιθάρες, μια φυσαρμόνικα, σίγουρα μερικά λογια “σκέτα” και όλους εμάς να τραγουδάμε μαζί τους τον “αυγερινό”...!

Η επόμενη μπάντα δε χρειάζεται συστάσεις στην περιοχή. Έντονη παρουσία και εξαιρετικοί μουσικοί, μας ταξιδεύουν από τις πρώτες νότες τους από το λαϊκό αστικό τραγούδι και τα δημοτικά τραγούδια διαφόρων περιοχών της Ελλάδας ως την παράδοση των λαών της Ανατολικής Μεσογείου. Από το πρώτο Πικ Νικ Urban Festival Dodoni δε θα μπορούσαν να λείπουν οι Ασυμαζευτοι.

Με ανανεωμένο ήχο, νέα σύνθεση και καλοκαιρινή διάθεση οι Usurum έρχονται στο Πικ Νικ Urban Festival Dodoni για να παρουσιάσουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία τους καθώς και νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια. Τα τραγούδια τους γραμμένα από τους ίδιους με ελληνικό στίχο είναι επηρεασμένα από τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία και τους Έλληνες συνθέτες, την ξένη εναλλακτική σκηνή και την παράδοση.

Κι όπως η καλή μουσική είναι βασικό συστατικό για ένα αξέχαστο road trip, μουσικά θα οδηγηθούμε στο πιο ατμοσφαιρικό road trip του καλοκαιριού, με την προβολή της ταινίας Μαγνητικά Πεδία, του Γιώργου Γούση. Ένα συγκινητικό και τρυφερό road movie με μεγάλη καρδιά και το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο της Έλενας Τοπαλίδου και του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου, η χημεία μεταξύ των οποίων είναι… μαγνητική!

Η καλύτερη πρόσκληση για Πικ Νικ στον ατμοσφαιρικό χώρο τους Αρχαίου Σταδίου! Μια μεγάλη γιορτή κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό!

Απαραίτητα εφόδια: ζακέτες, καρεκλάκια, μαξιλαράκια, στρωματάκια, σεντόνια, ψάθες και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε άνετα! Θα καθίσουμε κάτω!

Σ α ς   π ε ρ ι μ έ ν ο υ μ ε!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!