Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός «μπούκαρε» σε διαμέρισμα, προσπάθησε να διαφύγει και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

 


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας επιχείρησε να εισβάλει σε διαμέρισμα και στην προσπάθεια του να διαφύγει παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις 9 το βράδυ όταν ο αλλοδαπός άντρας, περίπου 35 ετών, προσπάθησε να «τρυπώσει» σε ένα διαμέρισμα επί της οδού Σωκράτους με σκοπό να αρπάξει χρήματα και αντικείμενα αξίας και, πιθανότατα μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός και ότι έχει κληθεί η αστυνομία, τράπηκε σε φυγή.
Στην προσπάθειά του ωστόσο να απομακρυνθεί, διέσχισε τρέχοντας και κάθετα την οδό Εγνατία, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα που κατευθύνονταν στο ρεύμα προς ανατολικά.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο άντρας φέρει κακώσεις στον θώρακα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του protothema.gr, στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι και κάποια χρυσαφικά κοσμήματα, τα οποία είναι πιθανόν να αποτελούν προϊόντα κλοπής από το διαμέρισμα της οδού Σωκράτους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!