"Καρφώθηκαν" σε μεταλλική πόρτα αφού δεν σταμάτησαν σε έλεγχο και παραβίασαν φανάρια με κόκκινο για να ξεφύγουν


 Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με αυτοκίνητο

Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (02-08-2022), εντόπισαν στην περιοχή του Πανοράματος, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 18χρονο αλλοδαπό και συνοδηγό 19χρονο ομοεθνή του, οι οποίοι δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάθμευσης που τους έγινε και ανέπτυξαν ταχύτητα παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Καλαμαριάς, μετά από πρόσκρουση σε μεταλλική πόρτα εργοταξίου, ενώ οι δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως συνελήφθησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλλαν.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά έξι (6) ατόμων, τρεις εκ των οποίων βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών, στερούμενοι άπαντες ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!