Επίσκεψη- Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλονίκη

 


Επίσκεψη- Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος 

στη Θεσσαλονίκη

 

Συνάντηση εργασίας, με σκοπό την ενημέρωση και την καταγραφή των θεμάτων που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αποτελούμενη από βουλευτές  και μέλη  της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, που επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλονίκη και ενημερώθηκαν από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων του Σώματος στη Βόρεια Ελλάδα Υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη για την ετοιμότητα και την εξέλιξη των επιχειρήσεων στο χώρο ευθύνης του.

 


Από τη πλευρά του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς επισήμανε τη διαχρονική αμέριστη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο έργο που επιτελούν οι γυναίκες και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή για να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Α΄ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Β΄ Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη αναφέρθηκαν:

-τόσο στην επιτακτική προτεραιότητα ενίσχυσης της Πυροσβεστικής σε έμψυχο υλικό και υλικοτεχνική υποδομή, στο πλαίσιο ενός εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης των πυρκαγιών και την κάλυψη των 4000 κενών θέσεων,

-υπενθυμίζοντας, ταυτόχρονα,  τη μονιμοποίηση των 2.200 πενταετούς θητείας το Μάρτιο του 2018, καθώς και την  επιπλέον πρόσληψη 876 πυροσβεστών πενταετούς θητείας και τον διπλασιασμό των Εποχικών, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, παρά  τους μνημονιακούς περιορισμούς.

 

Επίσης επισημάνθηκε η ανάγκη εκσυγχρονισμού των κτιριακών υποδομών και των τεχνικών μέσων  τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στην ύπαιθρο , όπως για παράδειγμα το κτίριο που στεγάζει το πυροσβεστικό κλιμάκιο στην πόλη του Λαγκαδά.  

 

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, ο αναπλ. Συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης Μίλτος Οικονόμου, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!