Συνάντηση δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τους νέους διευθυντές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

 


Συνάντηση Δημάρχου με τους νέους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

Ζητήματα που άπτονται στη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου τέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός με τους νέους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ.κ. Ευαγγελία Μπούτσκου και  Χρήστο Ρουμπίδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης Γιώργου Σταυρίδη και της προϊσταμένης εκπαιδευτικών θεμάτων Β΄θμιας εκπαίδευσης Ελένης Ελβανίδου.


Καλωσορίζοντας τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους, ενώ τόνισε την ανάγκη συστράτευσης και συνεργασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν τα μεγάλα προβλήματα της σχολικής κοινότητας του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, που αριθμεί περί τους 17.500 μαθητές.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης γνωριμίας με τα νέα στελέχη της εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης τους ενημέρωσαν για τα προβλήματα σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει ο δήμος, παρουσίασαν τις πρωτοβουλίες και τις τρέχουσες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, ενώ αναφέρθηκαν σε επιμέρους ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου.

Τόσο η Διευθύντρια Α΄θμιας εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Μπούτσκου όσο και ο Διευθυντής Β΄θμιας εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης Χρήστος Ρουμπίδης διαβεβαίωσαν πως θα βρίσκονται πάντοτε στη διάθεση της δημοτικής αρχής, ώστε μέσα από τη διαρκή συνεργασία να επιτευχθεί ο κοινός στόχος για τη βελτίωση της δημόσιας εκπαίδευσης, προς όφελος της πολυπληθούς μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!