Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Αρετή Φιλιππίδου στον Δήμαρχο Λαγκαδά

 


Την πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Αρετή Φιλιππίδου μαζί με τον πατέρα και προπονητή της Δάκη Φιλιππίδη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Η Αρετή Φιλιππίδου από τα Λαγυνά κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων στο Κάλι της Κολομβίας προσέθεσε μία ακόμα λαμπρή σελίδα στα επιτεύγματα αθλητών από τον Δήμο Λαγκαδά.

Μετά από την πανηγυρική επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη και τις ολιγοήμερες διακοπές η Αρετή ετοιμάζεται για την επόμενη διοργάνωση που είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες Κ23 στην Πεσκάρα της Ιταλίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως επισήμανε η ίδια και ο πατέρας της στον Δήμαρχο Λαγκαδά, ο μεγάλος στόχος είναι φυσικά η Ολυμπιάδα του Παρισιού το 2024, ωστόσο μέχρι να φτάσει εκεί χρειάζεται σκληρή και μεθοδική δουλειά.

Ο κ. Ταχματζίδης ευχήθηκε στην αθλήτρια και τον προπονητή της να έχουν πάνω από όλα υγεία, για να μπορέσουν να δουλέψουν απερίσπαστοι στην επίτευξη των στόχων τους, ενώ επισήμανε ότι ο Δήμος Λαγκαδά θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

«Η Αρετή, όπως και όλοι οι αθλητές από την περιοχή μας που φέρνουν τέτοιες σημαντικές επιτυχίες, αποτελεί παράδειγμα για τα μικρότερα παιδιά ώστε να θέτουν στόχους, να δουλεύουν και να αγωνίζονται για να τους πετύχουν. Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο δώρο που προσέφεραν η Αρετή Φιλιππίδου και ο πατέρας της στον τόπο μας, πέρα από την περηφάνια που νιώσαμε όλοι για την επιτυχία που έφεραν με το εθνόσημο στο στήθος», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!