Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη συμβολή της Περιφερειακής με τη Συμμαχική Οδό

 


Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη συμβολή της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης με τη Συμμαχική Οδό για την πραγματοποίηση εργασιών από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου

Εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη συμβολή της με τη Συμμαχική Οδό θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Πρόκειται για εργασίες ανακατασκευής ασφαλτικών στρώσεων, έργα αποχέτευσης-αποστράγγισης, ολοκλήρωση οδοποιίας των κλάδων εισόδου-εξόδου και των πλευρικών διαμορφώσεων αυτής, στο δεξιό κλάδο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης και στο ρεύμα πορείας από την οδό Μαιάνδρου προς τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ16.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν, έπειτα κι από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, είναι οι εξής:
1.Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά και στην αριστερή λωρίδα του οδοστρώματος από το ύψος της Συμμαχικής Οδού ως το ύψος της συμβολής με τον προσωρινό δακτύλιο κυκλοφορίας του ανισόπεδο Κόμβου Κ16 στο ρεύμα από την οδό Μαιάνδρου προς την οδό Πόντου.

2.Το ρεύμα πορείας προς την Περιφερειακή Οδό από την οδό Πόντου προς την οδό Μαιάνδρου έως το ύψος της Συμμαχικής Οδού αμφιδρομείται.

Πιο συγκεκριμένα:

α)στο ρεύμα πορείας από την οδό Μαιάνδρου προς τον ανισόπεδο Κόμβο Κ16 η κίνηση θα διεξάγεται σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας

β)στο ρεύμα πορείας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ16 προς την οδό Μαιάνδρου η κίνηση θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας

Το ανώτατο όριο ταχύτητας στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό παραμένει στα 50 χλμ./ώρα κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.
Παρακαλούνται οι 
οδηγοί για την πιστή τήρηση της εργοταξιακής σήμανσης και για τον περιορισμό της ταχύτητας, τόσο κατά την προσέγγιση, όσο και κατά τη διέλευση από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών.
Ως ημερομηνία 
έναρξης των εργασιών ορίζεται η Δευτέρα 29 Αυγούστου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!