Θεσσαλονίκη: Άντρας ανέβηκε σε γέφυρα της παραλιακής και απειλούσε να αυτοκτονήσει

 


Περαστικοί ειδοποίησαν την Άμεση Δράση για το περιστατικό – Μεγάλη επιχείρηση για να αποφευχθούν τα χειρότερα

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη όταν ένας άνδρας ανέβηκε στην πεζογέφυρα της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Περαστικοί ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και ο άντρας να μην καταλήξει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η Τροχαία προχώρησε σε ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο άντρας φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης και ανέβηκε στην πεζογέφυρα λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ. Οι αστυνομικοί διαχειρίστηκαν με μεθοδικότητα το συμβάν και ύστερα από περίπου μισή ώρα κατάφεραν να τον πείσουν να τους ακολουθήσει.

Σημειώνεται ότι οδηγήθηκε με περιπολικό και χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα.

πηγή protothema.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!