Με στόχο την νίκη ο ΑΡΗΣ σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβιβ στο “Μπλουμφιλντ Στάντιουμ”


Λίγες ώρες έμειναν πλέον απο τον "πρώτο" τελικό που δίνει ο ΑΡΗΣ  απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του  Europa Conference League.

O αγώνας ξεκινάει στις 20.00 στο “Μπλουμφιλντ Στάντιουμ” και φυσικά η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θέλει να συνεχίσει το σερι νικών που έχει απο τον προγούμενη γύρο απέναντι στην Γκόμελ.

Μια νίκη θα δώσει το προβάδισμα στον ΑΡΗ όσον αφορά την πρόκριση, με το δεύτερο παιχνίδι να γίνεται στις 11 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο προπονητής του Άρη θα έχει στη διάθεσή του, τον Ματέο Γκαρσία που επιστρέφει μετά την απουσία του από τα παιχνίδια με την Γκόμελ και φυσικά τον Μάνου Γκαρθία.

Για την Μακάμπι Τελ Αβιβ ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε οτι ο Ζάχαβι θα αγωνιστεί κανονικά.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ντένις Χίγκλερ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριο Ντιξ και Ρότζερ Χόνινγκ και 4ος ορίστηκε ο Τζόι Κούι, επίσης από την Ολλανδία.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!