Κορδελιό - Εύοσμος: Συγχαρητήρια του δημάρχου και αντιδημάρχου Παιδείας στους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις

 


Με δύο μηνύματα τόσο ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργος Σταυρίδης εκφράζουν αφενός μεν, τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους  στις γενικές εξετάσεις  και αφετέρου τις πιο εγκάρδιες ευχές τους  για καλή σταδιοδρομία στο Φοιτητικό και Επαγγελματικό στίβο, τονίζοντας ότι με την επιτυχία τους αυτή, ανοίγονται  νέοι ορίζοντες και νέες προοπτικές και στη ζωή τους, αλλά  και για τον τόπο μας, γιατί στα χέρια τους κρατούν  το μέλλον του Δήμου μας.

Αναλυτικά τα μηνύματα έχουν ως εξής:
«Από σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος στη ζωή όσων κατάφεραν να πετύχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, αφού πλέον είναι φοιτητές. 

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν σκληρά και είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται χάρη στην προσπάθειά τους, την πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των αφανών ηρώων... των οικογενειών τους. 
Θέλω να συγχαρώ όμως και τα παιδιά που παρότι προσπάθησαν, αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν. Οι δυσκολίες στη ζωή, μας κάνουν πιο δυνατούς και είναι πάντα μια καλή αφορμή για να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητες και τα θέλω μας! Πάντα υπάρχουν επιλογές, πάντα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. 
Ο τόπος μας χρειάζεται νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες, για τους οποίους είμαστε περήφανοι. 
Εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους!» Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός Κλεάνθης Μανδαλιανός 

Γιώργος Σταυρίδης: 

«Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και του μαθητές του δήμου μας για την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις Σε μια δύσκολη χρονιά, λόγω πανδημίας, κατορθώσατε να πετύχετε τους στόχους σας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς αλλά και τις οικογένειές σας. Επίσης,, συγχαρητήρια αξίζουν στις μαθήτριες και τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν, για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν. Τους προτρέπουμε να μην εγκαταλείψουν και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.Καλές σπουδές!» Αντιδήμαρχος Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργος Σταυρίδης. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!