Δήμος Νεάπολης Συκεών: Κλιματιζόμενοι χώροι στη διάθεση των πολιτών

 


Κλιματιζόμενοι χώροι στη διάθεση των πολιτών

♦ Με εντολή του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή τέσσερα ΚΑΠΗ θα παραμείνουν ανοιχτά από το πρωί έως το βράδυ


Σε κλιματιζόμενους χώρους του δήμου Νεάπολης-Συκεών μπορούν να καταφεύγουν το Σαββατοκύριακο οι δημότες και κάτοικοι της περιοχής για την αντιμετώπιση των συνθηκών καύσωνα, καθώς αναμένεται να επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες.
 Στην κατεύθυνση αυτή, με εντολή του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη, έχει προγραμματιστεί να παραμείνουν ανοιχτοί αύριο, Σάββατο 20 Αυγούστου, και μεθαύριο, Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ τέσσερις κλιματιζόμενοι χώροι για την καλύτερη εξυπηρέτηση, προστασία και ανακούφιση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανοιχτοί θα είναι οι κλιματιζόμενοι χώροι σε τέσσερα ΚΑΠΗ, και συγκεκριμένα:
• Β΄ ΚΑΠΗ Συκεών, Επταπυργίου 72Α, Συκιές
– Τηλ.: 2310.639646, 2310.639619
• Α΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης, Κουντουριώτη 29, Νεάπολη
– Τηλ.: 2310.614195
• ΚΑΠΗ Πεύκων, Δημ. Κατάστημα Πεύκων, Ειρήνης 19, Πεύκα
– Τηλ.: 2313.502206, 2313.502219
• Γ΄ ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου (εντευκτήριο), Λεωφόρος ΟΧΙ, Αγ. Παύλος
– Τηλ.: 2310.207361
«Οι συνθήκες καύσωνα που αναμένονται το ερχόμενο διήμερο, αύριο και μεθαύριο, πρέπει αντιμετωπισθούν με τον ασφαλέστερο τρόπο, ειδικά για τους συμπολίτες μας των ηλικιωμένων και των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Ο δήμος μας για μια ακόμη φορά, όπως το απαιτούν οι περιστάσεις, στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους να βρουν έναν χώρο δροσερό και ασφαλή, συμβάλλοντας έτσι στην ανακούφισή τους», δηλώνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, καλώντας τους πάντες «να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τις αναγκαίες μετακινήσεις τους, όπως είναι τα ανοιχτόχρωμα ρούχα, η χρήση καπέλου και γυαλιών ηλίου, η λήψη άφθονων υγρών, κ.ά.).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!