Είχαν κλέψει ΙΧ, δεν σταμάτησαν σε έλεγχο, μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούσθηκαν με άλλο ΙΧ. Συνελήφθησαν δυο άτομα

 


Συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου 

Στην αυτόφωρη σύλληψη δυο ατόμων, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και εντατικών περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • (2) αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 21 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή του Ντεπώ να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα που τους έγιναν από δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι ανωτέρω ανέπτυξαν ταχύτητα και οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με επικίνδυνους ελιγμούς, συγκρούστηκαν με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημά τους. Ακολούθως αποπειράθηκαν να διαφύγουν πεζοί πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν. Από την έρευνα προέκυψε ότι το όχημα που επέβαιναν οι ανωτέρω είχε αφαιρεθεί προ ολίγων ημερών από περιοχή της Αττικής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!