Δήμος Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων επιχορήγησης εταιρειών τεχνολογίας για το ευρωπαικό έργο Med Pearls

 


ΑΝΑΚΟIΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜAΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡHΓΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ MED PEARLS

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης ως αναθέτουσα αρχή του ευρωπαϊκού προγράμματος Med Pearls μετά από αξιολόγηση των προτάσεων εταιρειών τεχνολογίας που υπεβλήθησαν με καταληκτική ημερομηνία υποβολής στις 22/6/2022, ανακοινώνει την έγκριση επιχορήγησης των εξής εταιρειών:

1) DOTSOFT SA με την πρόταση GINO

2) COMITECH AE με την πρόταση GLOOM

Οι παραπάνω εταιρείες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία κατά την διαδικασία αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχε πενταμελής επιτροπή αξιολογητών αποτελούμενη από 5 εταίρους-συμμετέχουσες χώρες του προγράμματος Med Pearls ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Οι επιχορηγούμενοι θα λάβουν έκαστος έως 25.000 ευρώ ώστε να υλοποιήσουν το περιεχόμενο των προτάσεών τους, το οποίο θα δώσει προστιθέμενη αξία στα επίσης επιχορηγούμενα προϊόντα “Ήπιου Τουρισμού” που δημιουργήθηκαν από τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης σε προηγούμενη φάση του προγράμματος.

Το Τμήμα Τουρισμού θα επικοινωνήσει με τους επιτυχόντες της διαδικασίας επιχορήγησης άμεσα ώστε να υπογράψουν τα συμβόλαια ανάληψης υποχρέωσης όπως προβλέπει το ευρωπαϊκό έργο.

Για περισσότερες πληροφορίες : chrysanthitasiou@gmail.com


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!