Μπάσκετ: Σήμερα το βράδυ η Εθνική με απουσίες κόντρα στο Βέλγιο. Sold out τα εισιτήρια


Τον δεύτερο αγώνα της δίνει σήμερα το βράδυ στις 20.00 μμ στο ΟΑΚΑ όπου υποδέχεται το Βέλγιο θέλοντας να κάνει άλλο ένα βήμα προς το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι απουσίες λόγω τραυματισμών αρκετές, αλλά με το κόσμο στο πλάι της η Εθνική θα δώσει και αυτόν τον αγώνα, λίγο πριν την έναρξη του Ευροπαικού Πρωταθλήματος.Είναι χαρακτηριστικό οτι απο χθες ανακοινώθηκε sold out για τον αγώνα με το Βάλγιο. Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ομοσπονδία, οι Έλληνες φίλαθλοι εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια και το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων 

Αρκετά τα προβλήματα για την Εθνική αφού εκτός βρίσκονται οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούμπο που τραυματίστηκαν στον αγώνα απέναντι στην Σερβία στο Βελιγράδι αλλά και οι δυο τραυματίες  Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου που χθες άρχισαν σιγά σιγά να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα.Λόγω των τραυματισμών στην ομάδα κλήθηκε και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης αλλά δεν θα είναι στην αποστολή σήμερα το βράδυ.

Οι 12 παίκτες που θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη: 

Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!