Θεσσαλονίκη: Tης πήραν 30.000 ευρώ με την δικαιολογία του τραυματισμού συγγενούς της

 Σύλληψη μιας 67χρονης γυναίκας απο Αστυνομικούς  του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,  η οποία κατείχε χρηματικό ποσό που προερχόταν από υπόθεση τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένης. Πρόκειται για 67χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.


Συγκεκριμένα χθές (22-8-2022) κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκε η προαναφερόμενη,  στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία, σε λεωφορείο με προορισμό τη Βουλγαρία, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (21.650) ευρώ, καθώς και (229) δολλάρια ΗΠΑ.

Oπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη γυναίκας, η οποία κατείχε χρηματικό ποσό που προερχόταν από υπόθεση τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρηματικό ποσό των (21.650) ευρώ, προέρχεται από υπόθεση τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένης, με το πρόσχημα τραυματισμού οικείου προσώπου.

Συγκεκριμένα, αποτελεί μέρος του συνολικού ποσού των (30.000) ευρώ που παρέδωσε η ηλικιωμένη σε μία άλλη γυναίκα, έπειτα από τηλεφωνική κλήση που δέχτηκε από υποτιθέμενο γιατρό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει τραυματιστεί και απαιτείται η καταβολή χρημάτων.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και έτερων ατόμων, εμπλεκομένων στην υπόθεση. Το κατασχεθέν ποσό αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!