Σύλληψη 10 ατόμων για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

 


Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν (10) άτομα, σε διάφορες περιοχές του Νομού

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά δέκα (10) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  • Δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 34 και 51 ετών, οι οποίοι στην περιοχή του Δενδροπόταμου, κατελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να κατέχουν συσκευασία κάνναβης βάρους (49,98) γραμμαρίων, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκε επιπλέον ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.
  • 26χρονου αλλοδαπού από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη περιοχή της Καλαμαριάς, ο οποίος διαπιστώθηκε να κατέχει μικρόδεμα κάνναβης και μεταλλικό τρίφτη κάνναβης, ενώ από κοινού με 28χρονο ημεδαπό κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού αεροβόλο πιστόλι και πλαστικό κουτί με (2.000) πλαστικά σφαιρίδια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!