Σύλληψη 11 ατόμων για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών, λαθραία τσιγάρα. Τραυματισμός αστυνομικού

 


Αυτόφωρες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Συνελήφθησαν συνολικά (11) άτομα και σχηματίσθηκαν και δικογραφίες για αδικήματα που τελέστηκαν σε προγενέστερο χρόνο

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί καθημερινά ειδικές δράσεις και στοχευμένους ελέγχους για την πρόληψη και τη καταστολή της εγκληματικότητας καθώς έρευνες για την εξιχνίαση αδικημάτων που τελέστηκαν σε προηγούμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας, και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προέβησαν στην αυτόφωρη σύλληψη έντεκα (11) ατόμων και σε σχηματισμό (4) δικογραφιών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν :

  • Έξι (6) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, μεταξύ αυτών και 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να έχει στην κατοχή του μικροδέμα ηρωίνης βάρους (3,5) γραμμαρίων, μικροδέμα κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο καθώς και ναρκωτικά δισκία.
  • Ένα (1) άτομο διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (10) μηνών για απάτη.
  • Ένα (1) άτομο για παράνομη βία.
  • Ένα (1) άτομο για παράβαση του τελωνειακού Κώδικα. Πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης να έχει στην κατοχή του (80) πακέτα τσιγάρα που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, ο 24χρονος κατά την προσπάθειά του να αποφύγει τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο τράπηκε σε φυγή και αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον τραυματισμό ενός εκ των αστυνομικών που διενεργούσε τη σύλληψη.
  • Δύο (2) άτομα για περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένων και σε απόπειρα.

Επιπλέον, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκηδόνας, Δέλτα και Νεάπολης – Συκεών σχηματίσθηκαν δικογραφίες για (4) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ισάριθμων ατόμων για πράξεις που τελέστηκαν σε προγενέστερο χρόνο στις περιοχές αρμοδιότητας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν σχετικά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!