Δώδεκα (12) συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

 


Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν (12) άτομα, σε διάφορες περιοχές του Νομού

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ αυτών και τέσσερις νεαροί, τρείς αλλοδαποί κι ένας ημεδαπός, οι οποίοι κινούμενοι με επιβατικό αυτοκίνητο, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ κατά την κίνησή τους απέρριπταν συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Δενδροποτάμου όπου και συνελήφθησαν τα προαναφερόμενα άτομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!