Δ. Θεσσαλονίκης - ΔΕΘ: Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου η έκθεση «1922 – 2022: Κύματα Προσφυγιάς – Κράματα Μνήμης» - Επετειακή συναυλία με τους αδελφούς Τσαχουρίδη


Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, εγκαινιάζεται από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα η έκθεση του Δήμου Θεσσαλονίκης «1922-2022: Κύματα προσφυγιάς-Κράματα μνήμης», που τιμά την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. 

Η έκθεση του Δήμου Θεσσαλονίκης φιλοξενείται στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ στο περίπτερο 6, εκεί όπου έχει αναπτυχθεί το επετειακό αφιέρωμα «1922 – 2022: 100 χρόνια μνήμης» σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo και την ΚΕΔΕ.


Επετειακή συναυλία
Παράλληλα, στις 14 Σεπτεμβρίου, Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η ΔΕΘ–Helexpo οργανώνουν την επετειακή μουσική παράσταση «Μνήμη μας» με τους αδελφούς Τσαχουρίδη. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της ΔΕΘ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!