Στους 141 οι έλεγχοι, 3 συλλήψεις για παράνομη παραμονή στη χώρα

 


Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια

Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη δράση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις και στην περιοχή του Ευόσμου

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας αλλά και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες, πραγματοποίησε χθες (22-09-2022), στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις καθώς και στην περιοχή του Ευόσμου.

Συγκεκριμένα:

  • Ελέγχθηκαν (141) άτομα και (9) οχήματα
  • Προσήχθησαν (26) αλλοδαποί και
  • συνελήφθησαν (3) εξ’ αυτών, καθώς στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!