Σύλληψη 19χρονου που έκλεψε 13 πινακίδες απο παρκαρισμένα ΙΧ στη Θεσσαλονίκη


 Αυτόφωρες συλλήψεις (17) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στην αυτόφωρη σύλληψη δεκαεπτά (17) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα , αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • (1) άτομο για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε συνολικά δεκατρείς (13) πινακίδες κυκλοφορίας από σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο πόλης και χρηματικό ποσό από χώρο όπου διέμενε 44χρονος αλλοδαπός.
  • (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
  • (1) άτομ για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.
  • (1) άτομο διότι κατείχε λαθραία καπνικά προϊόντα.
  • (1) άτομο διότι, ευρισκόμενο εντός αεροσκάφους, φώναζε αναίτια σε επιβάτες και πλήρωμα παρεμβαίνοντας επικίνδυνα στη συγκοινωνία, διασαλεύοντας την τάξη και παραβιάζοντας εντολές του Κυβερνήτη.
  • (10) άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

  Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!