Μήνυμα του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022 - 2023

 


Αγαπητά μου παιδιά, σεβαστοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς - κηδεμόνες

 

Ξεκινά η νέα σχολική χρονιά με όνειρα και προσδοκίες για τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Παύλου Μελά και θέλω να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου, κουράγιο και δύναμη για να επιτευχθούν οι στόχοι των παιδιών μας.

Δημοτική αρχή, εκπαιδευτικοί, γονείς – κηδεμόνες, μαθητές – μαθήτριες αφήνουμε πίσω μας τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης και ατενίζουμε το αύριο με ελπίδα και ευθύνη.

Η κοινωνία μας σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χαρακτηρίζεται ορθά ως κοινωνία της γνώσης και η επένδυση στην παιδεία μπορεί να συµβάλλει καθοριστικά στην προαγωγή της ευηµερίας, σε ατοµικό και συλλογικό επίπεδο.

Πολλά πράγματα αλλάζουν ραγδαία γύρω μας και σε μια περίοδο ταχύτατων μεταβολών στην επιστήμη και την τεχνολογία, το εκπαιδευτικό μας σύστημα  εξελίσσεται και είναι αναγκαία η συνδρομή όλων των εμπλεκομένων, ώστε να διασφαλιστεί μέσα από συνεργασία και σύνθεση δυνάμεων, ένα ασφαλές, υγιές και φιλικό σχολικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Ως Δημοτική Αρχή, με εμπειρία και γνώση, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, Διοίκηση και υπηρεσιακός μηχανισμός του Δήμου Παύλου Μελά  θα συνεχίσουμε την αποτελεσματική συνεργασία με όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς και τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, ώστε να επιλύονται τα προβλήματα χωρίς καθυστερήσεις και να αναβαθμιστεί η ποιότητα της εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Εύχομαι καλή δύναμη στους μαθητές όλων των τάξεων και ιδιαίτερες ευχές στα “πρωτάκια” μας που ξεκινούν το ταξίδι τους στον θαυμάσιο κόσμο της γνώσης και της μάθησης.

 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!