Ημερίδα Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής (ΠΕΚΑΓΕΠΕ) και έκθεση γερμανόφωνου διδακτικού υλικού την Κυριακή 25.09.2022

 



Ημερίδα Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής (ΠΕΚΑΓΕΠΕ) και έκθεση γερμανόφωνου διδακτικού υλικού

Θεσσαλονίκη - Κυριακή 25.09.2022

 

Την ερχόμενη Κυριακή, 25. Σεπτεμβρίου η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσει την ετήσια ημερίδα του κλάδου στο ξενοδοχείο Grand Hotel, Μοναστηρίου 305, στη Θεσσαλονίκη. Οι επισκέπτες/-τριες καθηγητές/-τριες Γερμανικών ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση γερμανόφωνου διδακτικού υλικού, όπου οι εκδοτικοί οίκοι αλλά και οι φορείς Goethe Ιnstitut και ÖSD θα παρουσιάσουν όλες τις νέες διδακτικές σειρές και τα τρέχοντα projects τους.

Παράλληλα θα διεξαχθούν ομιλίες με στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών/-τριών σε σχέση με τις νέες τάσεις της διδασκαλίας των Γερμανικών, εκπαιδευτικό υλικό αλλά και τις εργασιακές σχέσεις στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, χωρίς προεγγραφή, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

https://www.pdv.org.gr/thessaloniki-kyriaki-25g92g22-imerida-pekagepe-kai-ekthesi-germanofonou-didaktikou-ylikou-n-4944.html










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!