Σύλληψη 7 ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών


Συνελήφθησαν συνολικά (7) άτομα για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά επτά (7) άτομα για τρεις (3) περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

  • Πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-09-2022) στην Εγνατία Οδό (κομβό Αμφίπολης) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν δύο (2) οχήματα, ύποπτα για μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών. Ένα εκ των οχημάτων διέκοψε την πορεία του και στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός με το συνοδηγό (ημεδαποί ηλικίας 22 και 20 ετών) επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί που επίσης προσπάθησαν να διαφύγουν μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ακολούθως, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, εντόπισαν και το έτερο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός και συνέλαβαν τους τρεις (3) συνεργούς (ημεδαποί ηλικίας 49, 26 και 43 ετών).

  • Πρωινές ώρες χθες (03-09-2022) στην Εγνατία Οδό, πλησίον του κόμβου Προφήτη, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, καθώς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης, βρέθηκαν δύο (2) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Μεσημβρινές ώρες χθες (03-09-2022) στην Εγνατία Οδό, ύψος κόμβου Κερδυλλίων, συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός, διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις (3) αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, Θέρμης και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!